Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Черно море" се връща на "Тича"

Снимка: БФС

 Решениена Спортно-техническа комисия на БФС:
  -  На база решение на Лицензионната комисия и приключилите строително ремонтни дейности по терена на ст. "Тича", ПФК "Черно море" (Варна) ще играе срещите си от Първа лига предвидени  в светлата част на денонощието на ст. "Тича", град Варна.
  - Срещата от 3-ти кръг на Първа професионална лига - ПФК "Черно море" (Варна) и ПФК "Дунав" Русе 2010 ще се проведе по програма на 28.07/петък/2017 г от 18.15 часа, вместо от 18.45 часа.
  -  На база решение на Лицензионната комисия и отстранените забележки на приемателната комисия по приемане на стадиона, ФК "Черноморец" (Балчик) ще играе домакинските си срещи на  ст. "Градски"- Балчик.
  -  На база решение на Лицензионната комисия и отстранените забележки на приемателната комисия по приемане на стадиона, ПФК "Монтана" ще играе домакинските си срещи на  стадион "Кипровец" - град Чипровци.
  -  На база решение на Лицензионната комисия и отстранените забележки на приемателната комисия по приемане на стадиона, ФК "Струмска слава" (Радомир) ще играе домакинските си срещи на  стадион "Градски" - град Радомир.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна