Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Томаш: Сами си вкарахме гол

Александър Томаш
Снимка: БГНЕС

Сами си вкарахме гол. Не бяхме пресметнали, че може да го направим сами. Така старши треньорът на "Берое" Александър Томаш коментира загубата с 0:2 от шампиона "Лудогорец".

През първото полувреме проведохме мача по начина, по който искахме. Опитахме се да убием темпото, защото знаехме, че "Лудогорец" преди два дни имаше много тежък мач и да притежаваме повече топката. Не бяхме сметнали, че сами ще си вкараме гол. Това наруши баланса ни и идеята през второто полувреме. "Лудогорец" играеше с по-голямо самочувствие. Това е нормално, защото "Лудогорец" е шампион и един от най-добрите отбори в България, коментира Александър Томаш. Той призна, че в "Берое" предстои още много работа.

Имаме проблеми в последните 30 метра. Имаме много работа. Като поведение през първото полувреме и начин, по който искаме да изиграем мача, съм доволен. Без елементарните грешки в отиграването на топката при подаване на два метра. Елементарната техника ни убягва страшно много, продължи Александър Томаш. Чуйте още от него: 



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна