Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Съвършенство в бутикова галерия

Едно артистично пространство в сърцето на града, което да улавя неговия ритъм и където изкуството да ни повежда към стойностни дърворезби, пластики, графики, картини на различна тематика. Приютило в приятната си атмосфера изящните малки пластики от бронз на Богдан Бондиков, морските щрихи на Росен Поптомов, произведенията на Светозар Арнаудов и Мария Табакова, изображенията в стил ебру на Октай Енимехмедов, общо 20 автори, които представят картини, и още 30, които показват различни бижута, керамика, дърворезба.

Рисуването върху вода не е фантазия, а истинско изкуство, което поражда мигновена красота и невероятни творби. С Нюанс на синьото, с Линиите на живота или с китайските йероглифи, пресъздадени отново от Енимехмедов.

Да спреш за момент на спокойно и красиво място, да обмениш мисли и да си тръгнеш положително зареден. Случва се. Работата в среда на приятелство и доверие, за кауза, която да показва, че това, което не е по силите на един човек, може да бъде постигнато заедно, води и ценителите в арт бутика на бургаската улица "Самуил" 30.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна