Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Златомир Загорчич след успеха над "Етър": Изпълнихме целта си

Златомир Загорчич
Снимка: Архив

Старши треньорът на "Славия" Златомир Загорчич сподели след победата над "Етър" с 3:1 във Велико Търново на четвъртфиналите в турнира за купата на България по футбол, че тимът му е контролирал мача:

"Труден мач. Имаше напрежение. Когато получиш гол в първата минута, става много трудно. Успяхме бързо да се върнем и след това контролирахме мача. Вкарахме три гола и изпълнихме целта. Не искам да коментирам съдията. Имаше игра с ръка за първата дузпа, имаше и спъване срещу Ивайло (Димитров) за втората. Съдиите виждат по един начин, а понякога ние на скамейката - по друг. Преди почивката имахме малко проблеми с халфовете в средата на терена, но през второто полувреме се пооправихме. Нямам предпочитания за съперника. С който и да се паднем, ще играем и ще се опитаме да се класираме за финала.

Доволен съм от полусезона. Имаше много колебания. Трябва ни още една подготовка заедно и мисля, че ще функционираме много по-добре. На моменти правим много хубави неща, а в други моменти - лесни грешки. Трябва да бъдем концентрирани във всяка ситуация и да показваме повече постоянство. В следващите дни ще говорим и се надявам да се разберем с футболистите, които сме набелязали. (Матеус) Биси и Михаил Венков си тръгват"
, завърши Загорчич.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна