Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Зинедин Зидан: Аз съм виновен за загубата

Зинедин Зидан
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът на „Реал“ (Мадрид) отпадна сензационно от турнира за Купата на краля по футбол след загуба като домакин от „Леганес“ с 1:2 и 1:0 в първата среща в четвъртфиналите. За първи път в 115-годишната си история „Реал“ отпада в турнира след победа в първия мач като гост.

Да, аз съм виновен – заяви Зинедин Зидан, треьора на „Реал“ на пресконференцията след мача, в който той заложи на много резервни футболисти. - Днес изживях голям провал, видно е. Не влязохме в мача, най-вече през първото полувреме. След като там спечелихме тежък мач, днес не изиграхме срещата по адекватен начин. Тежко е за всички. Трябва да се справим със ситуацията, на първо място аз, защото аз съм виновен. Сега трябва да мислим за утрешния ден. Нужно е да изчистим главите си, да продължим да работим, защото в събота имаме нов мач.

В друг мач от същата фаза на турнира „Алавес“ победи „Валенсия“ с 2:1 в редовното време и така срещата се реши след продължения, в които нямаше гол, и после с дузпи – 4:3 за отборо на „Валенсия“, който се класира за полуфиналите.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна