Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

4Magic - магия от музика, енергия, чар и приятелство

3
Гостуват ни 4Magic
Снимка: Андриан Любенов

Момичетата от 4Magic, които станаха големият победител в последното издание на X Factor, представиха своя дебютен сингъл "Together (Вечерай, Радо)". Видеото е заснето в продължение на два дни в родния град на момичетата Пловдив от режисьора Николай Шопов. Дебютният сингъл на 4Magic е дело на един от най-успешните румънски музикални продуценти - Monoir. Парчето е с модерно денс звучене, в което се преплитат клубен бийт и части от българската фолклорна песен "Вечерай, Радо".

Именно с изпълнение на "Вечерай, Радо" още на първия кастинг Валентина, Елеонора, Елия и Никол се превърнаха в откритието на петия сезон на X Factor у нас.

След края на предаването момичетата започват активна работа с екипа на продуцентите си и партньорството им с Monoir се оказва логична стъпка, тъй като през 2016 година румънецът оглави класациите в България и редица европейски държави именно с музикален проект ("The Violin Song"), в който имаше брилянтно вплетен семпъл от българска фолклорна песен.

СнимкаВ сладкото ни изкушение "Шоколад" и в любимото ни предаване "Пожелание с послание", Валентина, Елеонора, Елия и Никол показаха завидни умения по рисуване, а също така зарадваха както слушателите ни така и всички които гледаха на live stream във фейсбук предаванията. Момичетата пяха, рисуваха и отговаряха на въпроси на феновете си. Какво още се случи? Чуйте и вижте:

Снимки: Андриан Любенов




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна