Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Загорчич:Трудно е срещу 11 защитници

Златомир Загорчич

"Беше ни трудно да играем срещу 11 защитници". Това заяви след равенството 0:0 срещу "Витоша" Бистрица Златомир Загорчич. Старши-треньорът на "Славия" бе разочарован, че неговите футболисти не спечелиха първата среща от 27-ия кръг на футболното ни първенство.
"Опитахме всичко, имахме шансове, но просто не успяхме да ги реализираме. През целия мач атакувахме, но е много трудно да преодолееш 11 човека, които не искат да играят футбол, а само да се защитават. Заради такава игра публиката си отива от стадионите, но им пожелавам късмет по пътя, по който са тръгнали. Липсваха ни точните удари, в края на мача на няколко пъти топката минаваше покрай гредите им", каза Златомир Загорчич. Той си пожела в следващата среща срещу "Витоша" неговите футболисти да имат и късмет.

"Искахме да спечелим срещу "Витоша", но сега ще излезем за победа и срещу "Черно море". Вярвам, че ще задържим едно от първите две места в групата. Президентът Венцислав Стефанов е нормално да влезе в съблекалнята, и той бе ядосан, защото всички в клуба очаквахме победа", добави Златомир Загорчич.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна