Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Капитан на "Славия": Целта е догодина да сме в шестицата

Футболистите на "Славия" спечелиха купата на България
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Целта пред "Славия" през новия сезон ще е да играем в първата половина на таблицата сред шесте най-добри отбора". Това заяви вторият капитан на "белите" Емил Мартинов. Полузащитникът се възтановява от контузия, но ще бъде готов за игра за началото на новия сезон.

"Гледах финала за купата на България срещу "Левски" от трибуните на националния стадион. Знаех, че ще е трудно, усетих го на трибуните, където напрежението бе два пъти по-голямо от това на терена. Надявах се, че момчетата ще спечелят. Този успех не е постиган от 22 години. Беше еуфория в отбора. Тази спечелена купа ще ни окаже влияние за по-добро представяне през сезона", каза още Емил Мартинов. Според него президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов влиза след всеки мач, за да поздрави футболистите.

"Президентът влиза слез мача и ни поздравява, независимо от крайния резултат. Той бе безкрайно щастлив от този успех. Целта новия сезон ще е да играем в първата шестица на класирането и да играем колкото се може по-добре в турнира Лига Европа. Наистина бе трудно срещу "Левски". Те имат по-голям бюджет, футболисти с по-силни качества и бе трудно да се надиграваме с тях", добави Емил Мартинов. Чуйте още от него:





Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени