Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Юрген Клоп: Рамос е безмилостен и брутален

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп за пореден път коментира грубото нарушението на защитника на "Реал" (Мадрид) Серхио Рамос срещу Мохамед Салах от финала на Шампионската лига в Киев през май.

Германският специалист заяви, че Рамос е фаулирал Салах "безмилостно и брутално", а контузията в рамото на египетския национал е предрешила крайния изход .

"Отваряме бутилката отново? Ако гледате пак ситуацията и не сте фен на "Реал" ще видите, че нарушението е "безмилостно и брутално", каза Клоп на пресконференция преди двубоя срещу "Манчестър Юнайтед" от турнира "Интернешънъл Чемпиънс Къп" в САЩ.

Салах получи доста тежка травма след нарушението на Рамос и до последно участието му на Мондиал 2018 в Русия беше под въпрос. "Реал" (Мадрид) спечели финала на Шампионската лига с 3:1.

Юрген Клоп добави, че като цяло не харесва поведението на Рамос. "Той каза много неща, които не ми харесаха. Като човек не ми допадна неговата реакция. Той каза "Както и да е, какво толкова искат. Нормално е". Но не, това не е нормално!", добави мениджърът на "Ливърпул".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна