Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българските младежки делегати към ООН търсят мнението на младите хора за трудностите в живота им

Българските младежки делегати към ООН Явор Гочев и Делян Манолов търсят мнението на младите хора за трудностите в живота им.

„Онлайн анкетата, която разпространяваме, ще ни помогне да изградим приоритетите, върху които да работим по време на нашия мандат, и е насочена към всички млади хора на възраст от 15 до 29 години“, каза Явор Гочев в интервю за предаването „Преди всички“:

„С тази анкета искаме да разберем повече за всички трудности, с които младите хора се сблъскват, какви са предизвикателствата за тях в България, кое според тях трябва да се подобри. Колкото повече отговори има на нашата анкета, толкова по-добре ще можем да се представим и подготвим ние, защото, на базата на техните отговори, ние ще изготвим речта, която ще направим пред всички 193 членки на ООН“.

Делян Манолов уточни: „Ние сме готови за всякакви резултати от анкетата, защото, дори преди тази анкета, и двамата сме направили малки анкети сред нашите приятели и те вече веднъж промениха представите ни за това какво да очакваме".

Още седмица Анкетата на български младежки делегати ще може да бъде намерена и попълнена в интернет.

Цялото интервю чуйте от звуковия файл.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна