Eмисия новини
от 23.00 часа
Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

„Будител на годината“ за 2018

| обновено на 04.09.18 в 16:29 БНР Новини

Те палят свещ, вместо да проклинат тъмнината
Те са промяната, която искат да видят в света

Те създават добро за много хора

Те са Будителите на България днес


„Будител на годината“ за 2018 пита вас, слушателите, кои са хората, които бихте нарекли днес свои будители.

Номинирайте ги с кратък текст за тяхната мисия и дейност през изминалата година. Важно да посочите имената на личността или организацията, която номинирате, както и информация за контакт с вас.

Очакваме вашите номинации до 15 септември 2018 г. на адрес
: buditel@bnr.bg

До края на месеца жури в състав: проф. Огнян Герджиков, д-р Милен Врабевски, проф. Пламен Павлов, Добрина Чешмеджиева, Кирил Калев, Елеонора Гаджева, Снежана Йовева-Димитрова и Ива Дойчинова ще определят 10-те имена в кампанията „Будител на годината“ за 2018 на програма „Христо Ботев“ на БНР.


През месец октомври очаквайте представяне на 10-те будители на годината в ефира на БНР и БНТ. На специално създадена платформа в сайта bnr.bg ще можете да гласувате за тези, чиято дейност искате да подкрепите лично. Церемонията „Будител на годината“ за 2018 ще се състои на 1 ноември 2018 г. и ще се излъчи по БНТ 1.

Информация за хода и етапите на кампанията ще намирате своевременно в сайта на програма „Христо Ботев“ на БНР.

Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
Още от