Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радио София празнува рожден ден

Снимка: БНР

Радио София празнува днес своя 11-и рожден ден. В предаването „Преди всички“ директорът на Радио София Светослав Костов поздрави работещите и отчете:

„11 години не са много, не са и малко обаче. Всички, които са работили в Радио София, са оставили малко от себе си, за да изглежда и звучи то по този начин. Много неща променихме в последните години. Опитваме се да направим програма, насочена към младите хора, към активния потребител. Мисля, че успяваме и това носи удовлетворение“.

Костов смята, че хората не харесват това, че едни и същи лица обикалят всички медии и дават мнения. Затова Радио София търси събеседници, които рядко попадат под „светлините на прожекторите“, което на моменти се оказва трудна задача, отбеляза той.

Директорът на Радио София отчете, че има голям интерес към двата уъркшопа за деца, както и към изнесените предавания.

Той подчерта, че от 10 септември програмата има обновена схема. Едно от новите предавания е „Моят разказ за доброто“, каза директорът на програмата и обясни, че там ще се разказва за хора, които правят добрини безвъзмездно. Другият интересен момент в обновената схема ще е предаване за емблематичните места на София.

Цялото интервю чуйте в звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна