Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Загорчич се притеснява "Славия" да не подцени "Пирин"

Златомир Загорчич
Снимка: архив

Носителят на купата на България по футбол "Славия" стартира утре участието си в турнира в среща от 1/16-финалите срещу "Пирин" в Благоевград. Старши треньорът на "белите" Златомир Загорчич се надява неговите футболисти да подходят сериозно и да не подценят противника си.

"Лесни мачове няма. Надявам се, че няма да има подценяване от страна на моите футболисти. Вярвам, че всички ще бъдат пределно мотивирани срещу "Пирин", пожела си Златомир Загорчич. Той разкри, че вероятно ще направи ротации в състава и ще даде почивка на определени футболисти.

Настроението ни е добро, особено след победата във Варна срещу "Черно море". Няма да ни е лесно в Благоевград срещу тима на "Пирин". Ще трябва да играем добре и на 100%, за да се опитаме да спечелим този мач. Възможно е да има и ротации в състава заради умората в тима от натрупаните мачове. Ще играем мач за мач. Мислим сега за "Пирин" и как да спечелим. Не да гледаме толкова напред в бъдещето и дали отново ще спечелим купата на България. Всеки един мач е важен за нас. Срещу "Черно море" съм доволен от резултата. За играта имам забележки, трябваше по-рано да решим изхода на тази среща", добави Златомир Загорчич. Чуйте още от него:


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени