Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шеф в "Септември": Проблемите при нас са само психологически

Кристиян Добрев
Снимка: БГНЕС

"Проблемите в "Септември" са от психологическо естество заради негативните резултати, които записахме". В това е убеден Кристиян Добрев. 

Спортният директор на столичния тим вярва, че след успеха за купата на България срещу "Локомотив" София и класирането за четвъртфиналите на турнира "Септември" ще заиграе по-успешно. Срещата от 14-ия кръг на първа професионална футболна лига между отборите на "Септември" и "Верея" е утре от 17.15 часа в София.

"След победата за купата вярвам, че футболистите ще се чувстват по-уверени и ще спечелят. И във "Верея" положението е като при нас. За тях обаче и равенството ще е добро дошло, докато победата за нас е задължителна. Всички момчета са здрави. Треньорът ще има на разположение абсолютно всички налични футболисти, за да разбере най-добрите футболисти за мача с "Верея". При младите дойде малко по-тежко тази психологическата тежест. Не очаквахме да загубим толкова точки. Вярвам, че футболистите на "Септември" имат качества, които ще ги демонстрират и покажат", каза Кристиян Добрев. Чуйте още от него:


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна