Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Славия“ без Петков и Велковски срещу „Витоша“

Снимка: БГНЕС

Отборът на „Славия“ ще бъде без вратаря Георги Петков и защитника Димитър Велковски за утрешния двубоя срещу „Витоша“ в първия мач от 16-тия кръг на Първа професионална футболна лига.


„Белите“ са в серия от три мача без победа, а треньорът на тима Златомир Загорчич се надява тя да бъде спряна в Бистрица утре вечер.

“За нас беше най-важно контузените футболисти да се завърнат. По-голямата част от тях е готова. Надявам се за този мач да са готови, да изиграем силен мач и ако имаме възможност, да го спечелим.

Димитър Велковски и Георги Петков със сигурност няма да играят. Това е засега. Останалите са в групата за мача. От три мача нямаме победа в Първа лига, но дори и в тях гонихме трите точки, просто не се получаваше. Имахме пропуски, нямахме късмет. Надяваме се в този мач да сме стегнати, да го изиграем максимално и да вземем трите точки“, каза Загорчич.

В следващия кръг „Славия“ посреща ЦСКА, а Загорчич все още не е сигурен дали мачът ще бъде на стадион „Славия“ или на Националния стадион „Васил Левски“.

„Мачът с ЦСКА е далеч за нас, мислим сега за този с „Витоша“. Честно да ви кажа, не знам къде ще играем с ЦСКА. Виждам, че се работи много тук, но дали ще играем на „Овча Купел“, нямам представа още“, допълни Загорчич.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна