Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кубрат Пулев не е нарушил нищо с целувката, смята боксов анализатор

Кубрат Пулев
Снимка: Ани Петрова

Какво ще се случи с боксьора Кубрат Пулев, който целуна репортерката Джени Суши след като нокаутира румънеца Дину в Санта Меса, Калифорния?

“Най-интересното е фактически, че неговата победа и най-ценното, което стана в САЩ, по-малко се споменава, отколкото една целувка, която си е просто един изблик на чувства у момчето", каза пред БНР коментаторът и боксов анализатор Камен Петров.

"Така или иначе в САЩ гледат много сериозно на тези неща. Спомняте си случая с Майк Тайсън, когато Дезире Уошингтън влезе в стаята му вечерта по нощница и след това осъдиха Майк Тайсън на 3 години.

Не знам доколко е известно това на хората, но САЩ, едва ли не, се управлява от адвокат. Те се издържат именно от такива случаи. И предполагам, че при това момиче, което беше щастливо да бъде целунато от нашия Кубрат Пулев, случаят е точно такъв", заяви Петров в интервю за предаването “Хоризонт за вас“. 

"Никакви (нормативни актове – б.р.) не са нарушени. Това е една нормална целувка. Нито в България, нито в САЩ една целувка не би трябвало да бъде наказана. Неслучайно се върнах на Тайсън, защото адвокатите направиха така, че Тайсън да приключи със своята боксова кариера.

Същият случай е и при Кубрат Пулев. Той съвсем спонтанно целуна това момиче. Това много често се случва и в България след боксови мачове, хората са много възбудени и я целуна, но тук вече се намесва адвокатът, който казва сега ще изкарам от този човек пари. Адвокатите в САЩ не взимат такса, а се спазаряват с клиента и казват, че ще вземат 30% от спечеленото. Ето такъв е и тук случаят. Сигурен съм, че и мениджърът Ивайло Гоцев ще каже същото", допълни Камен Петров.

Цялото интервю можете да чуете в звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна