Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на Витоша: По най-бързия начин трябва да се въведе ВАР в България

Треньорът на Витоша: По най-бързия начин трябва да се въведе ВАР в България
Снимка: БТА

Мнение на старши треньора на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров след загубата с 0:1 от Етър във Велико Търново в мача от десетия кръг на шампионата ни по футбол: „Напълно незаслужена загуба с оглед на това, че имахме един перфектен съдия, който се справи отлично. Аз не съм човекът, който трябва да го гледа. Има си компетентни органи, но сигурно са въвели нови правила - две дузпи не могат да се дават за един отбор и домакинът трябва да бие. По най-бързия начин трябва да се въведе ВАР в България.

Неприятно се разви мачът, Гъргоров ако беше вкарал дузпата... Но той е феноменален футболист. И Марадона е препускал дузпи. Витоша не е боксова круша, въпреки че е последен. Няма да се примирим така лесно.

Етър нямаше чисто положение. Този гол за мен им е подарен. Вратарят ни е в болница, пръстът му е счупен. Ще извадим медицинско и ще съдим някого, не знам кого. 

Срещу нас се играе доста трудно. Бих казал, малшанс за нашия отбор. Ако бяхме вкарали дузпата, със сигурност нещата щяха да бъдат различни. За нас купата не е приоритет. В групата ще има много нови лица. Следващият мач от първенството е срещу Локомотив Пловдив, който е много сериозен отбор. Напрежение при мен няма. Опитвам се да го предам и футболистите. Рано или късно Витоша ще тръгне нагоре“.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна