Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Промените в Закона за хазарта и бъдещето на ФК Левски - акцент от седмицата у нас

Снимка: БГНЕС

Защо бюджетът губи от хазарта? Бъдещето на ФК Левски и как държавата ще се справи с нередностите в бързите лотарийни игри. Тема в Седмицата на бързи обороти с казаното от премиерът Бойко Борисов, Менда Стоянова, феновете на Левски.

Безводието в Перник криза с възможни решения, протест на перничани с искане за оставки, припомняме в СБО

Мръсен въздух и в Габрово, във Сливен също се тревожат какво гори месния ТЕЦ. Новия еко министър с предложения за контрол над вноса на боклук от Италия

Вота на недоверие на правителството "Борисов 3", внесен от БСП , какво си казаха депутатите в парламента?

В Седмицата на бързи обороти обобщаваме действията на прокуратурата по темата „Престъпление и наказание“. Премиерът разпореди промени в НК, заради зверското убийство на Андреа в село Галиче, видя се бащата на момичето, главният прокурор Иван Гешев също обеща действия.

Присъдите на машинистите причинили инцидента в Хитрино ще се обжалват от адвокатите на пострадалите и от адвокатите на машинистите.

Домът на ужасите в Пловдив. Нечовешко отношение към възрастните хора с деменция, коментарите и действията на държавата и местната власт. Продължава разследването на прокуратурата в Горско Косово, там за една година починалите възрастни от домът за дементно болни са 24.

Целия обзор може да чуете от звуковия файл.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени