Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

И в новите условия "Нощ на театрите" ще има

Осмото издание на “Нощта на театрите” идва на 21 ноември, а подготовката за събитието вече е в ход. И тази година се оформя се богата и интересна програма, като няма да бъде пренебрегнато и представянето на програмното съдържание и онлайн. Така повече хора ще могат да се насладят на театъра и той ще може да събере много хора, без задължително това да става в театралния салон., каза пред Радио София Катерина Кирова - Миланова от организаторите. 

Мария Панайотова на свой ред припомни, че миналата година за седемте нощи инициативата е привлякла около 330 хиляди зрители и добави, че дори сегашното издание да не донесе рекорди, то може да стане различно и много емоционално.

Мария Панайотова /д/ и водещата Катя Василева

Обичани актьори са сред посланиците на “Нощта на театрите” - Владимир Карамазов, Владимир Пенев, Теодора Духовникова, Ованес Торосян, Юлиян Вергов, Дарин Ангелов и Деян Ангелов. Новите попълнения сред тях са Боряна Братоева и Константин Еленков. И тази година в инициативата ще се включат Марта Петкова и Никола Хаджитанев като посланици от Софийската опера и балет.

Още за подготовката на "Нощта на театрите" чуйте в интервюто на Катя Василева с Катерина Кирова - Миланова и Мария Панайотова.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени