Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Investor Finance Forum с изводи от кризата и поглед към 2021-а

| обновено на 03.12.20 в 12:13
Най-голямото събитие на финансовата и инвестиционна общност не само в България, но и в региона Investor Finance Forum се открива днес онлайн. В него ще се включат експерти от банковия, финансовия и финтех сектора, както и специалисти в областта на капиталовите пазари, фондовите борси и регулаторите. 

“Тези, които са най-силно засегнати в целия свят - преди всичко туризмът, авиацията, туроператорите, които навсякъде отчетоха спадове. Някои български експерти твърдят, че българският туризъм ще може да се възвърне към нивата от 2019 г., след започване на ваксинациите. Все още се очаква, че това може да се случи към средата на следващата година., каза пред Радио София главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов.

Оказва се, че онлайн търговията не успява напълно да компенсира все още понижението при физическите продажби. Това се случва не само в България, а и в световен мащаб, добави Попов.


С още информация за това върху кои бизнес сектори у нас Covid-кризата нанесе най-големи щети и повече за форума чуйте в разговора на Петя Калнакова с Бойчо Попов.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени