Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Възползвайте се от предимствата на подкастите на БНР

| обновено на 24.02.21 в 21:47

От около година подкастите са важна част от съдържанието, което БНР предлага и те се радват на добро търсене и потребление.

Има доста интересни предложения и предавания, които се качват в различните стрийминг платформи. Можете да се абонирате, да следите своите теми – препоръча в ефира на Радио София Виктор Бистрев от Дирекция „Дигитални проекти“. Именно това е звеното, което тази година спечели голямата награда „Сирак Скитник“ за съдържанието на сайта и увеличаването на аудиторията в пандемичната 2020 година.

„Имаме няколко медицински подкаста, имаме бизнес/лайвстайл, вечерно токшоу, за електронни игри, два спортни...Можете да разгледате, да изберете, да слушате в удобно време“, напомни Бистрев.

В технологичния подкаст DGtech podcast възможност и за обратна връзка, за въпроси и предложения на теми и събеседници.

В разговора на Боян Бочев с Виктор Бистрев няма как да не се постави акцент и върху 66-годишнината на визионера и технологичен революционер Стив Джобс, за иновациите, които е въвел, за предимствата и „недостатъците“ на продукти на неговата компания.

Подкастите на Национално радио можете да слушате в страницата на БНР, в платформите Soundcloud, Spotify, Google Podcasts и Apple Podcasts за мобилни устройства с iOS операционна система.

Чуйте.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна