Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Eриксен призова съотборниците си: Играйте за цяла Дания

Кристиан Ериксен ще стиска палци на съотборниците си.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Полузащитникът на Интер и Дания Кристиан Ериксен благодари на феновете за огромната подкрепа, която получава от цял свят.

"Здравейте! Голямо благодаря за вашите мили и удивителни приветствия и съобщения от цял свят. Това означава много за мен и моето семейство. Аз съм добре, отчитайки сложните обстоятелства. Предстои ми да премина още изследвания в болницата, но се чувствам добре. Сега аз ще стискам палци за момчетата от Дания в следващите мачове. Играйте за цяла Дания", написа Ериксен в Инстаграм. 

Вчера неговият агент заяви, че Ериксен е трогнат от хилядите съобщения, които получава след инцидента по време на мача с Финландия.

Кристиан Ериксен изпадна в безсъзнание в края на първото полувреме на мача срещу Финландия от Евро 2020, който се игра в Копенхаген. Полузащитникът падна сам на тревата без съприкосновение с друг футболист в 43-та минута на двубоя. Бързата реакция на лекарите помогна на датския футболист да се съвземе и след десетина минути бе изнесен на носилка, съпроводен от целия отбор.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени