Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БНР Бургас организира дискусия на тема "Туризъм. Възможности за реализация. Нови правила"

| обновено на 10.02.22 в 09:32

Дискусия на тема “Туризъм. Възможности за реализация. Нови правила“ организира БНР Бургас. Тя ще се проведе от 11.00ч., в конферентната зала на Центъра за съвременно изкуство и регионална библиотека в Бургас. В нея ще участват представители на министерството на туризма, широк кръг от експерти, както и учениците от 12 "Б" клас на Професионалната гимназия по туризъм, с техния преподавател Таня Шурелова. 

Дискусията е част от проекта на БНР „Нашата Европа“. Той се реализира съвместно с Бюрото на Европарламента в страната. Всъщност проекта има за цел популяризирането на една уникална инициатива на ЕС озаглавена Конференция за бъдещето на Европа. Нейната задача е да насърчи европейските граждани активно да участват с идеи, препоръки и предложения за бъдещето на Европа. Това е и целта на дискусията за туризма. Всички идеи споделени в нея ще намерят място в многоезичната цифрова платформа на Конференцията. Конференцията за бъдещето на Европа не може без нашето активно участие в тази платформа.

Срещата ще може да се проследи на живо в страницата на медията във фейсбук. Можете да се включите в нея и чрез ZOOM:

https://zoom.us/j/99702280134?pwd=alIrWFMwem1KOG5vWXBIZ0QzdW1TZz09

Meeting ID: 997 0228 0134
Passcode: 627835

По време на дискусията ще бъдат поставени въпроси важни за отрасъл туризъм като – общи правила и протокол за пътуването на европейските граждани в ЕС, подпомагане на туристическия бранш като един от най-засегнатите от пандемията, общи изисквания и мерки, които трябва да бъдат наложени в сектора за ограничаването на разпространението на COVID-19.


#КонференцияЕвропа

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна