Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мият улици в "Лозенец", местят автомобили, ако пречат

Снимка: ЦГМ

Продължава поетапното измиване на централни софийски улици под формата на „карета“ с временно затваряне на движението, съобщават от Центъра за градска мобилност (ЦГМ).

За да се избегне преместване на паркираните автомобили с „паяк“, собствениците трябва да ги преместят, докато трае дейността.

На 30 юли от 07:30 ч. до приключване на миенето, но не по-късно от 16:30 ч. ще бъдат затворени за придвижване, паркиране и престой на автомобили следните улици, по които ще тече дейността от четири страни под формата на "каре": ул. „Горски пътник“, ул. „Червена стена“ от бул. „Черни връх“ до бул. „Джеймс Баучер“, ул. „Петър Станчев“, ул. „Златен рог“, ул. „Вискяр планина“, ул. „Любата“, ул. „Капитан Тодор Ночев“ от ул. „Любата“ до бул. „Джеймс Баучер“, ул. „Милевска планина“ от ул. „Горски пътник“ до ул. „Бунтовник“.

Живущите в подзона 21, за деня на миенето на тяхната улица, могат да паркират и в останалата част от подзона 21 и подзона 26. Живущите в подзона 26, за деня на миенето на тяхната улица, могат да паркират и в останалата част от подзона 26 и подзона 28.

Информация за локацията, на която са преместени автомобилите може да се намери на телефона на ЦГМ 0700 13 233. 

Снимка: Ани Петрова

По публикацията работи: Георги Нейков
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени