Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Sofia Summer Fest Underground – от 19 август в "Чистилището"

След края на Sofia Summer Fest 2024 в Южен парк II на 18 август любимият фестивал за култура на открито продължава с Underground Edition в “Чистилището”. Втората част от фестивала ще покаже още много концерти, театрални постановки, стендъп комедии и прожекции под открито небе, а домакин е клуб “Чистилището” на ул. "Индустриална" 7, на минути от идеалния центъра на града.

Sofia Summer Fest Underground ще запази свежия летен облик на събитието и ще предостави на столичани и гостите на София разнообразна културна програма в рамките на още един месец. На откритата сцена ще видим любими български певци, музиканти, актьори и комедианти, които ще превърнат август и септември в истински празник за всички в столицата. Пълната програма на фестивала и информация за събитията ще намерите ТУК.

“Радваме се, че успяхме да намерим прекрасен начин, за да продължим фестивала и тази година в пълния му вид. “Чистилището” е изключително място, на което вече са правени много концерти, изложби и различни събития. Убедени сме, че почитателите на фестивала и културния живот, ще останат доволни. Постaрали сме се програмата да им хареса" – сподели Ради Георгиев от екипа на Sofia Summer Fest.

Чуйте разговор с Ради Георгиев на Димитрина Кюркчиева в "Артефир".

Снимка – Sofia Summer Fest 

По публикацията работи: Милена Очипалска
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна