Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хиляди танцуваха под дъжда на SPICE Music Festival

Дъждът и силният вятър не уплашиха посетителите на SPICE Music Festival. Под чадъри и навеси, с торбички на главите и дъждобрани хората запазиха доброто  настроени и желанието да попеят с изпълнителите от втората фестивална вечер.Началото беше поставено от David Tavare, когато все още дъжд нямаше.


Заваля преди изпълнението на аткрактивния Panjabi MC. Той внесе духа на Индия в Бургас, а след него Captain Hollywood Project завладяха още повече публиката.


Купонът се разгорещи с E-Type, танците не спряха и с John Newman, а с Italo Brothers завърши шестото издание на фестивала.

Тази година бе върната старата схема на разположение на фестивалната зона. Сцената беше с гръб към морето. Това осигури повече място за посетителите, имаше достатъчно щандове с разнообразна храна и напитки. 

Изключително добра идея бе зоната, където изпълнители се срещаха с фенове. 


Организаторът на фестивала Николай Тодоров показа как се прави паеля.Той  участник във финалите на Световния шампионат за приготвяне на кулинарния специалитет. Днес може да го чуете в предаването на БНР Бургас "Ева в неделя".


Още първата вечер бяха обявени датите на SPICE Music Festival догодина. Той ще бъде на 8 и 9 август отново на Морска гара. Първите промоционални билети вече се продават, изпълнителите ще бъдат обявени по-късно.

По публикацията работи: Десислава Златева

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна