Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обявен е конкурс за директори на седем училища в Ямбол

Снимка: Община Ямбол

Конкурс за директор на седем училища в Ямбол провежда Регионалното управление на образованието. Крайният срок за подаване на документи е 19 август. Конкурсите са за началните училища „Св. Св. Кирил и Методий“ и „Проф. Нойков“, за Средно училище ,,Св. Климент Охридски“, Езикова гимназия „Васил Карагьозов“, Природо-математическа гимназия „Атанас Радев",  Професионална гимназия по икономика „Георги Ст. Раковски“ и Професионална гимназия по подемна, строителна и транспортна техника „Никола Й. Вапцаров“ - гр. Ямбол, общ. Ямбол. Те ще се проведат в два етапа: писмен тест и събеседване с кандидата, което включва решаване на казуси и защита на концепция за стратегическо управление на институцията.

Документите се приемат в Регионално управление на образованието в града или на електронна поща rio_yambol@mon.bg, в случай, че кандидатът разполага с електронен подпис.

Освен документи, удостоверяващи придобитата степен на образование и трудовия стаж, кандидатите трябва да представят и концепция за стратегическо управление на институцията за период от три години.

По публикацията работи: Ивайло Пеев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна