Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Костадинов и Кирил Десподов също отпадат от Шампионската лига

Снимка: архив БГНЕС

Освен Лудогорец, Кирил Десподов и Георги Костадинов със своите отбори ПАОК (Солун, Гърция) и АПОЕЛ (Никозия, Кипър) също отпаднаха в квалификациите на Шампионската лига.

Георги Костадинов и неговият АПОЕЛ (Никозия) не успяха да продължат пътя си към груповата фаза на най-комерсиалния турнир след равенство 0:0 със Слован (Братислава) на стадион "ГСП" на Острова на Афродита и отпада след поражението с 0:2 в първата среща. Българският национал Георги Костадинов игра пълни 90 минути на много високо ниво, а след отстраняването на Петрович застана на поста на централния защитник и не допусна грешки.

ПАОК (Солун) беше завършил 2:2 при гостуването си на шведския първенец Малмьо и очакванията бяха на стадион "Тумба" край брега на Егейско море домакините да доминират. Срещата обаче завърши 3:3 в редовното време, след като шведите изравниха в 6-ата минута на добавеното време и осигуриха продължения. Там те вкараха още един гол и в крайна сметка елиминираха ПАОК. Десподов влезе на терена на мястото на Андрия Живкович и в минутите, които получи можеше на два пъти да създаде голова опасност. 


По публикацията работи: Владислав Стоянов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна