Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Станислав Генчев: Лудогорец ще е мотивиран след тежката загуба

Снимка: БГНЕС

"Отлагането на мачове не води до нищо добро. Трябва да се вземе генерално решение да не се отлагат мачове. Да се придържаме към ритъм на игра и сгъстен цикъл", обяви треньорът на Левски Станислав Генчев на пресконференция преди дербито от петия кръг на efbet Лига срещу Лудогорец, информира БГНЕС.

До последно се смяташе, че разградчати ще поискат да отложат и томи мач заради ангажиментите си в Европа.

"Готови сме за мача утре. Тренираме, за да играем срещу най-силните. Очакваме с нетърпение срещата. Работим, за да се противопоставяме на всеки отбор. Отиваме за победа", оптимист е младият специалст.

"Загубата на Лудогорец е нож с две остриета. Ще направят всичко възможно да ни победят, защото загубата срещу Карабах е шамар за тях. Имат и нов треньор, което ще мотивира футболистите", продължи той.

"Аз винаги наблягам на представянето на моя отбор. Нямам проблеми освен Лима, който е контузен. Не мисля, че нашите футболисти могат да подценят Лудогорец. Искам играчите да запазят концентрация през всички 90 минути. Нашият стил трябва да се изгражда във всеки мач. Имаме нашите силни страни, които трябва да използваме срещу всеки противник. Двата най-добри отбора в този момент се срещат и се надявам да излезем победители", продължи той.

"Можем да се изненадаме. Гледахме мачове и на втория отбор на Лудогорец, защото Захари Сираков използва различна система. Имам страшно много приятели в Лудогорец. Научих много неща. Винаги съм бил посрещан добре. Еуфорията сред нашите фенове е нормална. Ще се чувстваме като домакини. Поздравявам Лудогорец, че ни дадоха повече билети, защото футболът е за феновете", завърши Генчев.


По публикацията работи: Владислав Стоянов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени