Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Засилиха полицейското присъствие и пред "сараите на Ахмед Доган" в парк "Росенец"

Снимка: БНР-Бургас

За кратко в парк "Росенец", където са се събрали близо 15 привърженици на Ахмед Доган, пристигнаха жандармерия и десетина служители на Специализираните полицейски сили. Засиленото полицейско присъствие продължи близо 1 час.

Сега край лятното имение, в което се намира почетният председател на ДПС, отново останаха да дежурят два полицейски автомобила.

Спокойно, тихо и без напрежение премина днешния ден в района, където се намира лятното имение, обитавано от Ахмед Доган. Малка грипа лоялни представители на почетния председател на ДПС пристигнаха тук в знак на подкрепа. Те така и не се срещнаха с него, а останаха да чакат извън имота.

Сред привържениците на Ахмед Доган пристигнали на място е и Елван Атилла, която е администратор на голяма група в социалната мрежа създадена в негова подкрепа.

От бургаската полиция заявиха, че нямат постъпили сигнали с искане за засилване на полицейското присъствие. Оттам уточниха, че не се очаква ескалация на напрежението в района на парк "Росенец", където се намира Ахмед Доган.

Снощи имаше над 40 души пред сградата, тази сутрин част от тях тръгнаха за София, за да подкрепят симпатизантите на ДПС в кв. Бояна.


По публикацията работи: Явор Римски
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени