Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тайните на писателския свят в психотрилъра "Обрат в сюжета" на Ралица Генчева

Ралица Генчева предизвиква любителите на заплетените загадки да тръгнат по стъпките на завладяваща мистерия с неочакван край в дебютния си роман "Обрат в сюжета".

Динамичната и вълнуваща история напълно ще преобърне представата на читателите за цената на сбъднатите мечти и неизказаните истини.

Успешната писателка Виктория намира убежище в затворен комплекс, в което се чувства в пълна безопасност. Тя открива отново пъстротата на живота след развода с любовта на живота ѝ. Но когато с всяка написана страница събитията от новия ѝ ръкопис оживяват по мистериозен начин, младата жена започва да подозира, че това идилично място далеч не е толкова сигурно. Всичко изглежда като коварна шега, която цели да я накара да се усъмни в собствения си здрав разум.

Едно погрешно решение и премълчан разговор се превръща в снежна топка, която полита неконтролируемо и предизвиква грандиозна лавина от неочаквани обрати в майсторския литературен трилър на Ралица Генчева. Мрачни тайни от миналото, предателства и вяра в спасителната сила на думите се крие сред страниците на този умен и заразителен роман. Напрегнат и ловко написан, романът напомня, че за нещата, които си струват, трябва да се бориш. И единствено така ще промениш собствената си съдба.

Още за романа "Обрат в сюжета" на Ралица Генчева в разговора на Велин Манов в "Артефир".

Снимки: издателство "Сиела"
По публикацията работи: Росица Михова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна