Eмисия новини
от 22.00 часа

No more – hiti i ri i këngëtares Poli Genova

Poli Genova , një nga këngëtaret më të suksesshme të muzikës pop bullgare, prezantoi këngën e saj më të re No more. Interpretuesja e hiteve “Në inat”, “Ditë të kripura”, If Love Was a Crime etj., e lidhim me vendin prestigjioz të katërt të cilën..

21.06.21 10:16 |

Bullgaria u klasifikua në finalen e Evrovizionit

Votat e adhuruesve të muzikës në Evropë renditën në finalen e Evrovizionit 2021 interpretimin emocional të pjesëmarrëses bullgare Viktoria. Në gjysmëfinalen e dytë këngëtarja bullgare doli nën numrin 13. Një element i rëndësishëm vizual i..

21.05.21 09:48 |
Viktorija Georgieva

Shikoni se cilat janë këngët e preferuara të bullgarëve në historinë e Evrovizionit

“Waterloo” i grupit ABBA është kënga e preferuar e evropianëve ndër të gjitha ato që kanë marrë pjesë në historinë 65-vjeçare të Konkursit Evrovizion. Këtë e tregojnë rezultatet e votimit në klasifikimin “Evrovizion Top 50”, i cili përfundoi në..

19.05.21 07:05 |

Mund të votohet për këngë në konkursin e anuluar të Evrovizionit

Deri më 17 maj bullgarët mund të zgjedhin këngën e tyre të preferuar nga konkursi i anuluar i Evrovizionit 2020 në një faqe speciale të Televizionit Kombëtar Bullgar. Sipas rregullave bullgarët nuk e kanë të drejtën të votojnë për këngën „Tears Getting..

11.05.20 14:02 |

Koronavirusi u bë shkak për anulimin e koncerteve evropiane të këngëtares Viktoria Georgieva

Këngëtarja e cila u zgjodh të prezantojë Bullgarinë në Evrovizion 2020, anuloi koncertet evropiane të planifikuara për mars dhe prill. “Në momente të tilla duhet të bashkohemi që të mbrojmë shëndetin dhe jetën e njerëzve, të cilët janë me rëndësi..

22.03.20 10:40 |
Sofi Marinova fitoi me këngën “Dashuria nuk ka kufi”

Kënga bullgare në Evrovizion 2012

Bullgaria zgjodhi këngën e vet për Evrovizionin 2012. Shouja u zhvillua më 29 shkurt në Pallatin Kombëtar të Kulturës dhe mblodhi adhuruesit e muzikës bullgare. 12 këngë qenë në garë. Fituese u bë kënga “Dashuria nuk ka kufi” e cila fitoi më shumë zëra –..

01.03.12 14:29 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР