Eмисия новини
от 15.00 часа

Në “Trupat e huaj” këngëtari Stenli ka tërhequr muzikantë nga Mançesteri dhe Dublini

Pas një pauze prej 17 vitesh në tregun muzikor bullgar u përhap albumi i ri i Stanisllav Sllanevit - Stenli – “Trupa të huaj”. Ai ka qenë vokal i grupeve “Tangra” dhe “Sprint”. Ka dhe disa albume të veta – “Lotët е endacakut” (1990), “Rruga drejt..

05.01.20 11:30 |

Me muzikën e këngëtarit Stanisllav Sllanev – Stenli

ftp://files.bnr.bg/RadioBulgaria/Albanska/Myzika/Audio01_alb_04_02_13.mp3 Karriera krijuese e Stenlit filloi në grupet “Takt” dhe “Paralel 42”. Stenli ka mbaruar në degën e muzikës zbavitëse të Akademisë Muzikore në kryeqytet. Ka qenë gjithashtu solist i..

04.02.13 13:44 |

Los éxitos musicales de Stanislav Slanev, alias Stenli

ftp://files.bnr.bg/RadioBulgaria/Ispanska/Myzika/audio02_esp_19_10_09.mp3 Uno de los nombres emblemáticos del escenario musical búlgaro es Stanislav Slanev, alias Stenli quien recientemente celebró su 50 aniversario. Stenli pertenece a los intérpretes que..

20.10.09 10:23 |
Всички новини: днес | вчера