Eмисия новини
от 12.00 часа

“Pasuria” e grupit “Tangra”

I krijuar në vitin 1976 nga Konstantin Markov dhe Aleksandër Petrunov, “Tangra” mbetet një nga grupet më të rëndësishme bullgare rok. Tani një nga hitet e tij më të mëdha – “Pasuria” – rikthehet në një version të ri. Kënga interpretohet nga..

27.02.23 10:33 |

Tingulli elektronik është gjithnjë e më i përhapur në këngët e reja të Stenli

Stanisllav Sllanev-Stenli fitoi popullaritet në vitet 1980, veçanërisht si frontmeni i grupit Tangra . Me kalimin e kohës, Stenli forcoi statusin e tij të yllit si një artist solo me një stil origjinal muzikor. Çdo këngë e tij e re bëhet një..

28.01.23 14:15 |

Grupi “Tangra” prezanton një version të ri të këngës “Dashuria pa të cilën nuk mund të jetojmë”

I formuar në vitet 70-të të shekullit të kaluar, grupi rrok “Tangra” kaloi nëpër faza dhe stile të ndryshme krijuese dhe për një periudhë të caktuar në përbërjen e tij përfshiheshin jo pak interpretues të njohur. Në vitin 2020, muzikantët njoftuan..

25.07.22 13:08 |
Konstantin Markov

"Kur të jesh me mua " – një këngë nga albumi i fundit i grupit “Tangra”

Grupi muzikor “Tangra” u themelua në vitin 1976 nga Konstantin Markov dhe Aleksandër Petrunov. Shumë muzikantë kanë punuar në grup. Në 1990 grupi pushoi së funksionuari, por pas një pushimi prej më shumë se 25 vjetësh, u kthye në skenë . Në kohët..

06.10.21 15:47 |

Grupi “Tangra” rikthehet në skenën muzikore

Gjatë disa viteve të fundit tek ne pa u ndërprerë krijohen formacione të reja pop dhe rok. Në të njëjtën kohë publiku me gëzim pret lajmet për rikthimin skenik të grupeve të njohura dhe të dashura, të cilët për brezin e “moshës së mesme” janë burim i..

09.07.16 09:15 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна