Eмисия новини
от 04.00 часа

Tregtia elektronike në BE modernizohet me rregulla të reja të TVSH-së

Rregullat e reja të TVSH-së për tregtinë elektronike hyjnë në fuqi nga 1 korriku 2021 në të gjithë BE. Qëllimi është të ulin barrën administrative të bizneseve të cilat realizojnë shitje transkufitare online nëpërmjet vendosjes së një sistemi unik..

09.06.21 13:30 |

Eksportet e mallrave nga Bullgaria në vendet e treta u ulën

Në janar 2021, eksportet e mallrave nga Bullgaria në vendet e treta u ulën me 22.6 për qind krahasuar me të njëjtin muaj të vitit 2020 dhe arritën në gati 700 milion euro, njoftoi BTA, duke cituar një analizë të Institutit Kombëtar të Statistikave...

13.03.21 11:15 |

42 për qind nga ndërmarrjet evidentojnë uljen e të ardhurve gjatë nëntorit

Afro 42 për qind të ndërmarrjeve regjistruan uljen e të ardhurve nga shitjet e mallrave dhe shërbimeve në nëntor në krahasim me tetor. Këtë e tregon një sondazhi i Institutit Kombëtar Statistikor lidhur me pasojat e pandemisë së Covid-19 mbi..

22.12.20 18:16 |
Всички новини: днес | вчера