Eмисия новини
от 16.00 часа
Malin Bistrin

Biznesi turistik është i shqetësuar për të panjohurën para stinës së dimrit

Pronarët e hoteleve alarmuan për anulime masive të rezervimeve pas vendisjes së masave të reja anti-epidemike. Ka edhe staf që largohet. Për shkak të nivelit të ulët të vaksinimeve, ka një rënie të interesit të turistëve të huaj për Bullgarinë si..

22.10.21 11:26 |
Ivan Geshev

Kryeprokurori po sulmon rregullat e procedurës së parlamentit në Gjykatën Kushtetuese

Kryeprokurori Ivan Geshev paraqiti një kërkesë në Gjykatën Kushtetuese për të shpallur jokushtetuese dispozita të Rregullores së Punës së Kuvendit Popullor, sipas të cilave ai duhet të paraqitet para komisionit ligjor çdo 3 muaj, njoftuan nga..

23.08.21 16:57 |

Po shqyrtohet një regjim i ri për transplantimin e organeve

Agjencia e Mbikëqyrjes Mjekësore propozon krijimin e këshillave ekspertë për vlerësimin dhe renditjen e kandidatëve për transplantim, tha drejtori ekzekutiv i institucionit Dr. Georgi Hristov në programin "Horizont" të Radios Kombëtare Bullgare...

21.06.21 10:26 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР