Eмисия новини
от 17.00 часа
Maria Orjashkova

Medalje e artë në sambo për Maria Orjashkova në Lojërat Evropiane në Minsk

Marija Orjashkova fitoi medaljen e artë në sambo në Lojërat Evropiane në Minsk të Bjellorusisë. Bullgarja, e cila ka qenë nëntë herë kampione evropiane dhe katër herë kampione botërore e fitoi titullin në kategorinë 80 kilogramë, pasi në final e..

24.06.19 11:23 |

Maria Oryashkova wins gold in sambo at European Games in Minsk

Bulgarian Maria Oryashkova has won a gold medal for Bulgaria at the European Games in Minsk, Belarus. The nine-time European and four-time world sambo champion grabbed the title in the 80-kg category after a victory against Russian Janara Kusanova...

24.06.19 11:21 |
Всички новини: днес | вчера