Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“

Ние сме с вас от късен следобед до момента, в който се отпуснете удобно вкъщи.

"Добър вечер, София" ви казват Боян Бочев, Кристиян Илиев и Роман Михайлов. Те са вашите гидове в делничната вечер – знаят как да ви разведрят и преведат през софийския трафик.

Слушайте ги всяка делнична вечер от 17 до 20 часа!

Публикации

Хюго

След видеото „Твой“ Хюго представя на живо албума „Симулакрум“

Талантливият млад актьор и музикант Теодор Кисьов, известен в музикалните среди като Хюго дойде във вечерното студио на БНР-Радио София, за да представи новия си видео сингъл „Твой“ . Студент е от класа на проф. Ивайло Христов. И именно..

публикувано на 26.07.23 в 15:07

Как "Престъпления на сърцето" вдъхновяват младия актьор Ахмед Юмер

Актьорът от трупата на Младежкия театър Ахмед Юмер бе гост в предаването "Добър вечер, София", за да разкаже за  постановката "Престъпления на сърцето", по Бет Хенли, в която той изпълнява ролята на младия адвокат Барнет Лойд. Разговорът е и за кино..

публикувано на 20.07.23 в 15:18

Атрактивно лятно събитие готвят на Южното Черноморие

Среща в ефира с Александра Драгова -  многопластова и вече много популярна личност. Тя е танцьор, каскадьор, хореограф, актриса и кастинг-продуцент. На 21 юли 2023 г. излиза „Cobeweb“ – хорър филм, световна продукция, в която Алекс изпълнява..

публикувано на 18.07.23 в 16:17

Цвети Радойчева прави летен хит от "Спомен за любов"

2023" frameborder="0">

публикувано на 14.07.23 в 15:37
адв. Адриана Янчина

Какви са рисковете и за какво да внимаваме при покупко-продажба на имот?

Адвокат Адриана Янчина бе гост в предаването „Добър вечер, София“. Като експерт тя посочи какви са рисковете при покупко-продажба на имоти и за какво трябва да се внимава, когато се сключва такава сделка. Тя посъветва много добре да се..

публикувано на 14.07.23 в 11:42

Ocho Latin Festival ще представи музиката на Латинска Америка с международни и български музиканти

В предаването "София късен следобед" се осъществи една пъстра интернационална среща с гостите ни от Аржентина, Испания, Перу и Румъния. Горещи латино ритми огласиха ефира, като предвестник на Ocho Latin Festival, който ще се проведе на 22 юли 2023..

публикувано на 13.07.23 в 13:49

Силни страсти и емоции в "Може ли да дойда?" - новият сингъл на Ясен Неделчев

В радиоефира се срещаме с един познат глас – Ясен Неделчев, който ни представи най-новия си сингъл "Може ли да дойда". Певецът сподели, че във всяко негово парче има смесица от емоции и сингълът "Може ли да дойда" не е изключение. В него..

публикувано на 12.07.23 в 13:46
Коко от музикалния проект Bropunzel  бе гост в

Музикалният проект BROPUNZEL представи песента си BOYZ с послание за солидарност и разбирателство

 Музикалният проект BROPUNZEL представи в предаването "Добър вечер, София" новия си сингъл BOYZ, с който разчупва стигмата върху приятелството. Песента е манифестация. Писана е за мъжката солидарност. Целта й е да събере всички момчета,..

публикувано на 11.07.23 в 16:55
Живко Добрев (вдясно) в ролята на... събеседник

Оперният певец Живко Добрев: Привличат ме многопластовите персонажи

Оперният певец Живко Добрев гостува в предаването „Добър вечер, София“. Той е част от трупата на Старозагорската опера и с удоволствие сподели в радиоефира за успешния, но тежък сезон – с 3 премиери, една от които „Фауст“ от Гуно, с..

публикувано на 11.07.23 в 14:07