Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“


Публикации

Новият проект на Пламен Бонев-De La Bona променя модерната рок сцена

След зашеметяващата продукция на високи обороти „Всичко ще пребори любовта“, сега финалистът от „Гласът на Финландия“ и „Гласът на България,"    Пламен Бонев -  De La Bona е готов с ново парче.  Преди година видеото му беше в холивудски..

публикувано на 28.05.21 в 15:37

Актрисата Гергана Костова разказва как "Заваля вятър" с послание за любов

Те са Гергана Костова и Гергана Костадинова.Разказват ни как са сътворили съвместната си песен „Заваля вятър.“ Накратко да кажем кои са те: Гергана Костова е актриса и творчески ръководител и създател на студио "Театрална шапка", Преподава..

публикувано на 28.05.21 в 14:22
Коста Колев

С диск и концерт БНР отбелязва 100 години от рождението на Коста Колев

Тази вечер Оркестърът за народна музика на Българското национално радио с диригент Димитър Христов кани почиталите си на концерта „Люлка се люля“. Той е посветен на 100-годишнината от рождението на един от най-големите творци във фолклорното изкуство..

публикувано на 27.05.21 в 16:54

Читалище „Тротоара“ с иновативни идеи и стремеж да вдъхновява младите хора

Читалище „Тротоара“ е основано и утвърдено изцяло онлайн, създадено с гъвкава организация, поради пандемията.  Младите ентусиасти организират събития за своите членове както онлайн, така и на живо. На празничния  24 май, в читалището бе открита..

публикувано на 26.05.21 в 20:20
Деница Петрова-Девяра

Деница Петрова-Девяра представя дебютната си песен “Bochemian Age”

Това е нейната първа авторска песен. “Песента се случи вкъщи, с китарата в ръце. След това отидох при продуцентите и започнахме работа. Проектът претърпя много трансформации” – разказва младата певица.  От написването на песента до..

публикувано на 25.05.21 в 20:30
Dead Man's Hat

Dead Man's Hat с радиопремиера на „Summer Dream“

Най-новия сингъл „Summer Dream“ групата Dead Man's Hat  представи първо пред слушателите на Радио София. Тяхното актуално EP се очаква да бъде в ръцете на феновете до около месец, съобщи Илияна Георгиева от формацията. От първоначалната..

публикувано на 20.05.21 в 19:23
Живко Константинов е доказан приключенец

Магичната енергия на Родопите трябва да бъде почувствана от всеки

Той е пътешественик, авантюрист, журналист. Каза хубави думи, че в студиото на Радио София е топло и забавно и започна  с хъс  да разказва за поредното си пътешествие с приятели, отминало съвсем наскоро – миналият уикенд. Посетили любимата дестинация..

публикувано на 20.05.21 в 14:54

VenZy - за ролята на бащинството и новите проекти

Той съвсем скоро е станал татко. Разказва, че тази нова роля в живота му го прави истински щастлив и го зарежда с безкраен позитивизъм. „Усещането е прекрасно и с течение на времето започваш да разбираш, че тази роля е по-важна от всички..

публикувано на 14.05.21 в 15:46

Искреността ни приближава към хората, за да празнуваме заедно живота

Срещаме ви с дамите от младата формация "Звездолет." Те са Таня Марковска - кларинет и клавишни; Йоана, която свири на китара, Юлия, която свири на бас китара и Ани Дамянова, барабани. Музиката ги привлича още в детска възраст. Познават се от..

публикувано на 13.05.21 в 15:04

Явор Зографски SMYAH ще представи нов албум

Несъмнено е важно е за един артист да работи и развива концепцията си.  Музикантът Явор Зографски, който е познат на почитателите си и с продуцентското си име SMYAH обича да работи концептуално, но за предстоящия си албум  „Нюанси“ казва, че няма..

публикувано на 12.05.21 в 15:54