Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“

Ние сме с вас от късен следобед до момента, в който се отпуснете удобно вкъщи.

"Добър вечер, София" ви казват Боян Бочев, Кристиян Илиев и Роман Михайлов. Те са вашите гидове в делничната вечер – знаят как да ви разведрят и преведат през софийския трафик.

Слушайте ги всяка делнична вечер от 17 до 20 часа!

Публикации

Откриха изложба посветена на мъжкото психично здраве

“Чуй гласа ми“ е изложба посветена на мъжкото психично здраве. В нея участват 10 известни български личности с лицето и гласа си. Представя я фондация “Еmprove“, която е инициатор не само на настоящата изложба, но и на много хуманни каузи. В..

публикувано на 23.11.23 в 17:45
Алек Кирев в

Алек Кирев с нова песен - "Коя си ти?"

Гост в "Добър вечер, София" беше Алек Кирев, за да поговорим с хумор за нещата от живота и да представи новата си песен "Коя си ти?" "Така се пее в припева", шегува се Алек и разкри, че песента разказва за позната на всеки от нас житейска..

публикувано на 23.11.23 в 17:00

Саксофонистът Арнау Гарофе Фаррас представя дебютния си албум "Франтик Зен"

Саксофонистът Арнау Гарофе Фаррас представя дебютния си албум "Франтик Зен" в предаването "Добър вечер, София". Внасяме уточнение, че Арнау свири на тенор саксофон. Има много видове саксофон, но най-популярните са само четири – сопран, аут, тенор и..

публикувано на 22.11.23 в 17:14

Започва 22-рото издание на "Банско филм фест"

22-рото издание на Международния фестивал на планинарското и екстремно кино "Банско филм фест" ще стартира днес, 22 ноември и ще продължи до 26 ноември. Той се организира в града с подкрепата на Община Банско. "От над 350 ленти, които..

публикувано на 22.11.23 в 15:05

Календар с кауза, а мотивът е доброто

Инициативата „Календар с кауза“ се реализира в подкрепа за хиляди бебета и деца.  Повече разказа Владислав Николов – председател на сдружение „Аз вярвам и помагам“ в предаването „Добър вечер, София“. Той обясни, че идеята на кампанията е да..

публикувано на 22.11.23 в 11:14
Юлиан Спасов в студиото на Радио София

Два филмови акцента разказват "Истории от бекстейджа"

Юлиан Спасов от "Кинематограф"  гостува в предаването „Добър вечер, София“ с новини и покана за нови срещи, инициативи и събития. Той разказа за тридневния форум за анимационно кино в Букурещ с присъствие на продуценти от цяла Източна Европа и..

публикувано на 21.11.23 в 18:21

Теодор Борисов обикаля света и отразява футболни мачове

Теодор Борисов работи мечтаната работа на много мъже по света - обикаля различни държави и отразява футболни мачове. Той успява да съчетава пътешествията си с гледането и коментирането на футбол вече над 10 години. "Със спортна журналистика се..

публикувано на 20.11.23 в 10:44

Имат ли място емоциите в работната среда?

С акцент върху емоциите на работното място е разговорът в предаването "Добър вечер, София". Често срещан е проблемът с професионалното прегаряне - как да се справим с него, как да разпознаем признаците и как да го избегнем? Гостуваха психологът и..

публикувано на 17.11.23 в 17:44

София Кристмаст Фест ще бъде открит с второ издание

Цял месец жителите и гостите на София ще имат възможност да се наслаждават на Sofia Christmas Fest. Фестивалът ще бъде открит днес, 17 ноември 2023 г. в пространството пред НДК, до кино "Кабана" и ще продължи до 17 декември. Това е неговото второ..

публикувано на 17.11.23 в 12:00

Ще се проведе държавно първенство по брейк денс

Държавно брейк първенство ще се проведе на 18 ноември 2023 г. (събота) в столичната зала "Тиадица". По този повод гостуваха в "Добър вечер, София" Калин Калинов - председател на Българската брейк федерация (ББФ) и Анатоли Джоков. И двамата..

публикувано на 15.11.23 в 13:28