Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Явор Маринов: Всеки спорт на открито е полезен за здравето

Всеки един спорт на открито е полезен за здравето. Относно кънките - те са като всеки един друг спорт - хубаво е да се практикува, хубаво е заради натоварването на цялото тяло, тъй като не е фиксирано върху краката или ръцете, а се използва цялото тяло,..

публикувано на 21.01.21 в 08:45

Общински съветници искат отговори от "Метрополитен" за аварията по третия метродиаметър

Председателят на Комисията по транспорт и пътна безопасност да свика извънредно заседание на комисията този петък 22.01.2021 г., на което съветниците да получат от “Метрополитен” отговори за аварията по третия метродиаметър, поискаха съветници от..

публикувано на 21.01.21 в 08:27

На 21 януари Православна църква почита паметта на св. мъченик Неофит

На 21 януари светата Православна Църква отбелязва паметта на преп. Максим Изповедник и св. мчк Неофит – небесни покровители на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит и на приснопаметния патриарх Максим. Съобразявайки се с..

публикувано на 21.01.21 в 07:55

Над страната ще има разкъсана средна и висока облачност

Над страната ще има разкъсана средна и висока облачност. В Източна България ще духа до умерен югозападен вятър. Дневните температури още ще се повишат и максималните ще бъдат между 6 и 11 градуса. Максималната температура на височина 1200 метра ще е..

публикувано на 21.01.21 в 07:40

Академия привлича творци с нови за България специалности

Специалности, които често търсим в чужбина, вече ще се предлагат и у нас от Нова творческа академия (НТА) . Първите занятия започват от края на февруари, началото на март, съобщи пред Радио София Мартина Стефанова – културен мениджър,..

публикувано на 20.01.21 в 18:49

Платформата "Книговище" ще обучава журналисти за създаването на сериозна журналистика като съдържание за деца

Платформата Книговище търси журналисти, които биха искали да допринесат за изграждането на медийно и граждански грамотни млади българи, като създават журналистически материали по важни теми на съвременния свят за деца в най-ранна училищна възраст...

публикувано на 20.01.21 в 17:30

Кристина Крънчева и Катя Василева в новата рубрика "2, 5, 7" на Радио София

2,5, 7 – две водещи, пет минути, 7 секунди за първо впечатление! С един от гласовете на Радио София Катя Василева и международния консултант по бизнес етикет и протокол Кристина Крънчева. Това е новата рубрика за личностно и кариерно развитие в..

публикувано на 20.01.21 в 16:45
Иван Гурков

Иван Гурков: Модерният маркетинг е в разбирането на потребителите

Бизнес средата е много различна днес, защото всички бизнеси се рекламират. В този смисъл не може някой да направи това, което правят и неговите конкуренти, и това да го отличи. Отмина времето на рекламните хвалби, защото този подход вече не носи..

публикувано на 20.01.21 в 16:27

Драгия Драгиев: Пандемията ни научи да действаме бързо и да бъдем гъвкави

Затварянето на много магазини в периода на извънредното положение създаде сериозни предизвикателства пред бизнеса, но в тази ситуация се открояват и тези, които взимат бързи и правилни решения. “Бизнесът ни е фокусиран върху дрехи и стоки за дома. Имаме..

публикувано на 20.01.21 в 15:38
Арх. Александър Чернодрински

Точното бизнес решение може да е съдбоносно за компанията

Как кризата се оказва нова възможност – именно за това е пример ИКИС СЛ. Българската инженерингова и производствена компания, работеща в сферата на осветлението и металните изделия, има изключително успешен бизнес до началото на пандемията. Когато..

публикувано на 20.01.21 в 15:27