Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

"Аугуста Монада" - метод за разрешаване на лични, семейни и родови въпроси и взаимоотношения

”Аугуста Монада“ е метод, който изследва семейно-родовата динамика. Чрез него човек може да разбере защо е образно казано „извикан“ в съответния род и каква е неговата роля в него.

По този начин ще може с лекота да се справя с всякакви проблеми, твърди създателят на този подход.

Всъщност, един от основните стълбове на този метод е астрологията.

Повече за този метод чуйте от астролога Милена Милева. С нея разговаря Добромира Мицева.


Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Предлагат въвеждането на помощник-учители

КТ "Подкрепа" предлага да се въведе длъжност "Помощник – учител" за всеки ученик със СОП. По мнение на 80% от учителите е необходимо да се върнат помощните училища за деца и ученици. Подробности пред Радио София разказа Димитър Урдев от неправителствената организация "За утре". "Начинът, по който функционира образователната система в..

публикувано на 28.11.22 в 15:57
Вече е проведена среща на граждани и организации

Минерална чешма в метрото предлагат от "Горна баня"

Общностен корпус , който да работи по проблемите на жителите на Горна баня, ще бъде учреден на 5 декември. Кварталът се присъединява към „Надежда“, „Факултета“ и Бистрица, където вече действат такива доброволни формирования. С учредяването се наемат някои от най-активните организации и културни институции в Горна баня, въпреки че самите..

публикувано на 28.11.22 в 14:57

7 европейски филма гледат учащи в Дома на киното

Седем филма до Коледа са включени в новия зимен семестър на станалата традиция програма "Европейско кино за учащи" . Инициативата и този път ще се проведе в Дома на киното, където пред ученици и студенти безплатно ще се показват творби от най-доброто от съвременното европейско кино. Тази вечер ще се прожектира документалният филм..

публикувано на 28.11.22 в 13:27
Константин Иречек и Йосиф Шнитер на фасади в София и Пловдив, автор е Томаш Стари

Как Константин Иречек бе изрисуван на стената на 150-о училище кв. "Дружба"

Младият чешки дизайнер Томаш Стари изобрази портретите на двама чехи, които са пряко свързани в българската история - Константин Иречек и Йосиф Вацлав Шнитер . През 70-те години на 19. век, Иречек става министър на образованието и чрез реформи поставя основите на съвременното образование в България. До днес Иречек се възприема..

публикувано на 28.11.22 в 12:40

За десети път “Тази Коледа чудесата правите вие“ събира средства за уязвими деца и семейства

За десети път,  Фондация „За нашите деца“  стартира благотворителната кампания  „Тази Коледа чудесата правите вие“ . Комплектът е докато се забавляваме в офиса с колеги или приятели да организираме различни коледни предизвикателства - коледен следобед на талантите, търг на ненужните вещи, викторина, кино в офиса и др...

публикувано на 28.11.22 в 12:06

Банята в “Панчарево“ – здраве и релакс

Панчаревската минерална вода е предпочитана от хора на различни възрасти и е популярна с лечебните си свойства и благоприятното си влияние върху организма. Банята в „Панчарево“ разполага с общо помещение, две къпални, два басейна, корита. Индивидуални и семейни вани, джакузи. Тя е посещавана често от хора на различни възрасти - някои..

публикувано на 28.11.22 в 10:31