Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Book Talks - хора от бизнеса споделят мнения за нови книги

Ако стартирате собствен бизнес или сте в тези среди от години и все по-често се затруднявате да изберете книга, която да ви мотивира, тази вечер в София ще се проведе събитие, което е подходящо за вас. Bоок Talks се провежда всеки месец и събира на едно място хора от  бизнеса, които резюмират любимите си книги или актуални заглавия, които са ги впечатлили.

Освен да научим коя книга си заслужава да бъде прочетена, срещите дават възможност за създаване на нови контакти и разширяване на нетуъркинг мрежата ни.

Светът в момента трябва да бъде четящ, каза организаторът на събитието Ивайло Кунев пред Радио София:

В момента големият проблем не е, че няма книга, а че има прекалено много книги. И те са универсално достъпни - било то електронни, било то аудиокниги, било то в книжарниците. В момента всъщност въпросът е кой прави селекцията.

Book Talks e насочено предимно към бизнес литература и издания за личностно развитие, биографии, издания, породени от идеята как да бъдеш по-добър в дадена област.

Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт.