Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Какви са последиците от "модерните" болести?

Никой от нас не се съмнява, че огромна част от „модерните“ болести са последици от нашия начин на живот- заседналост, лоша храна, мръсен въздух, стрес и т.н. Проучвания показват, че вредните храни не само водят до повишаване на килограмите, затъпяване, но и до сериозни заболявания. Те забавят метаболитния процес в организма, влияят на менталното ни здраве, като могат да причинят депресия и други когнитивни разстройства. Има хора, които се примиряват с положението си и други, които търсят алтернативи. А вариант винаги има. Какви са те сега ще научим от нутроционистът Яна Данаилова.


ВИЖТЕ ОЩЕ

The Khans с дебютно видео към песента Freedom.

В следващите няколко минути, предстои да ви запознаем с едно ново попълнение на музикалната сцена-дуото The khans. Миналата седмица Петър Алексиев и Атанас Борисов представиха  дебютното видео към песента Freedom пред родната публика.   <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/WzK9ygT_ANU" frameborder="0"..

публикувано на 09.12.19 в 12:41

Кълновете са жива и пълноценна храна - едно от най-могъщите средства за изцеляване.

Ако в менюто ни често присъстват кълнове от различни растения, това със сигурност ще ни помогне да се чувстваме енергизирани, a и по-лесно ще редуцираме някой излишен килограм. Кълновете съдържат високи нива на хранителни вещества и ензими, което ги прави много лесно усвоими за тялото. Това позволява на организма да разкрие нов енергиен потенциал, който..

публикувано на 06.12.19 в 13:03

Новият филм "Ятаган" - тъжната сатира на съвремието

С привидна усмивка екипът на комедийния филм "Ятаган" разкрива тъжната сатира на нашето съвремие, включваща корупция, бюрокрация, шуробаджанащина, медийни манипулации и страх от тероризъм. <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mwaoVRFrU40" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope;..

публикувано на 06.12.19 в 12:57

"Дни на авиацията и Космоса" в Руския Културно-информационен център в София

Екипите на "Авиационно-космически форум" и "Университет за деца" ви канят на събитието "Дни на авиацията и космоса", което ще се проведе на 30.11 и 01.12 в Руския  културно-информационен център в София. Потопете се в света на науката от бъдещето - авиация с демонстрации на авиосимулатор "Фотоника", роботика и 3D принтиране, демонстрации по физика, химия..

публикувано на 28.11.19 в 14:42

Група студенти успяват да създадат кинолента, в която разкриват тайни от българската история

“По време на археологически разкопки в Долината на тракийските царе, група археолози влиза в древна тракийска гробница, където ги очаква изненада - човек, облечен с тракийски дрехи, който неразбира нито един от съвременните езици.  Съмнението, че непознатия мъж е иманяр, се разсейва бързо, а въпросите започват да валят един след друг -  Кой е..

публикувано на 27.11.19 в 12:08

Явор Велчев-Yavi показа видеото към "Частица от теб"

„Частица от теб“ е най-новата песен на Явор Велчев – Яви. Бургазлията, познат от група „Каффе“ и участието си в „Гласът на България“ е автор на текста, а музиката е писана съвместно със Светлин Къслев и Веси Бонева.  Видеото е режисирано от Веси Бонева и е с участието на екзотични български танцьори на световно ниво: изгряващата звезда Remi Toin (в..

публикувано на 26.11.19 в 14:52

„Екшън“ - режисьорският дебют на Радослав Илиев

„Екшън“ е режисьорският дебют на Радослав Илиев и първи самостоятелен филм на сценариста Тео Чепилов. По визията му е работил операторът Борислав Пенчев, който от години живее във Ванкувър и е в камера департамента на сериали като Prison Break, The Flash , Arrow, Legends of Tomorrow, Once Upon a Time, Minority Report и Supernatural.  <iframe..

публикувано на 26.11.19 в 14:20