Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Група SEVI - дванадесет години на сцената

Група SEVI представи най-новото си парче “Hate You” с специален концерт в столичен клуб.

След дебюта на видеото към песента феновете видяха и специален поздрав от световноизвестния продуцент Kane Churko.

Той беше един от първите, споделили видеото с думите: „За мен беше удоволствие да работя по „Hate you” на българската група SEVI. Убийствени вокали! Винаги е приятно да работя с групи от целия свят."

“Феновете надминаха очакванията ни. Дойдоха хора от цялата страна, което много ни зарадва", каза певицата.

В ефира на Радио София групата разказа подробности за конкурс в подкрепа на млади артисти, организиран във фейсбук страницата им.

Чуйте целия разговор на Боян Бочев с групата.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Форум", 19.06.24: Защо българинът не гласува

Коментатор във "Форум" в сряда беше журналистът Калоян Константинов, създател на независимия журналистически сайт "Клин/клин"(www.klinklin.bg), както и журналистът от БНР Константин Мравов. Заедно с водещия Лъчезар Христов, те коментираха: Ситуацията в страната след изборите Активността на гласоподавателите Дебатите между лидерите..

публикувано на 19.06.24 в 18:17

Националното външно оценяване се оказва излишно?!

Подготовката за Националното външно оценяване (НВО) в VII клас коства много усилия и стрес на учениците, учителите и семействата без никакви доказателства, че това се отразява положително на академичното и социално-емоционалното развитие на подрастващите. Тъкмо напротив: фокусирането върху тестовете измества автентичния смисъл на образованието и..

публикувано на 19.06.24 в 17:10

Горещата телефонна линия за пострадали от насилие ще работи още година

Фондация "Асоциация Анимус" ще продължи да поддържа още година денонощната Национална гореща телефонна линия за пострадали от насилие. Това съобщават от правителствения пресцентър. През миналата година над 2 800 души са потърсили помощ на номер 0800 18 676. Повечето са жени - жертви на агресия в дома. Телефонната линия съществува повече от 25..

публикувано на 19.06.24 в 15:39
Емил Маринчев, Симона Антова и Кирил Коларов с водещата Яна Спиридонова

С различни инициативи отбелязваме Международния ден на йогата

За десета поредна година в България отбелязваме Международният  ден на йогата – 23 юни. Организират се целодневни семинари и практики, за които разказаха в предаването "Радиокафе“ Кирил Коларов, Симона Антова и Емил Маринчев. Днес йога практиката е достъпна за всеки дори от най-ранна възраст. Има също и йога през бременността, която спомага..

публикувано на 19.06.24 в 15:25

Гр. Елин Пелин посреща 55-ото издание на Шопския празник под надслов “Корени и криле”

От 24 до 30 юни в гр. Елин Пелин ще проведе 55-ото издание на Шопския празник под надслов “Корени и криле”. Предстои седмица изпълнена с емоции, творчество и духовност, каза пред Радио София Илияна Найденова – народна певица и част от организаторите на празника. „Този ежегоден празник започва от Св. Дух и всяка година, в понеделник, този..

публикувано на 19.06.24 в 14:33