Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Иновации, резултати и креативност

Най-добрите работодатели влизат за шести път в надпревара за Employer Branding Awards. Какво да очакваме ни разкрива Надя Маринова, главен редактор на B2B media:

"Конкурсът е за шеста година. Издирваме най-добрите практики сред работодателите. Някои бизнеси се справят по-добре от другите. Стимулираме практиките, в които служителите са подпомагани и възнаграждвани.

Категориите са разнообразни. Включваме кампаниии - иновации, конкретни идеи в управление на талантите. Стратегия за управление на човешките ресурси, внедряване на нови технологии, бизнес и тим лидерство, като конкретни индивидуални награди.

И още - ориентиране към гъвкаво работно място, отборен дух, утвърждаване на марката. Новите категории са за култура и ценности на компанията, иновации в образователната сфера и устойчив проект.

Търсим иновации, резултати и креативност. Компаниите, които се грижат за своите служители ще бъдат отличени на 17 февруари. Всяка следваща година става все по-силна."

По публикацията работи: Людмил Фотев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Временна организация на движение в София по повод 24 май

Въведена е временна организация в центъра на София за тържественото шествие по повод Деня на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност - 24 май, съобщават от Столичната община. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства до приключване на мероприятието на 24.05.2024 г. на: - на ул. „Оборище” между..

публикувано на 24.05.24 в 08:16

Слънце и дъжд на 24 май, с температура в София около 22°

Днес ще преобладава слънчево време, но след обяд отново ще се развива купеста, над планинските райони в западната половина от страната и купесто-дъждовна облачност. На места ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици, съобщиха от НИМХ. В отделни райони в Югозападна България явленията ще са интензивни и ще има условия за градушки. Вятърът ще се..

публикувано на 24.05.24 в 07:35

С тържествено шествие община Радомир ще отбележи 24 май

С тържествено шествие община Радомир ще отбележи Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност - 24 май. Началото на празничната програма ще бъде дадено в 10.45 часа с тържествено шествие от пл. „Войнишко въстание“ до пл. „Свобода“, каза пред Радио София Станислава Генадиева,..

публикувано на 23.05.24 в 18:48

"За Земята": Измервателните станции са в най-незамърсените точки в София

Замърсяването с азотен диоксид (NO₂) в София продължава да бъде повсеместно и доста над официалните стойности, публикувани от институциите , показват нови целогодишни измервания на Екологично сдружение "За Земята", изложени в актуален доклад. При това концентрациите са се увеличили спрямо предходната година. Подробните данни са изложени за..

публикувано на 23.05.24 в 16:44
Мария Бакалова

Кинофестивалът в Кан и очакваните филми през лятото

Кинофестивалът в Кан приключва тази събота. Един от 22-ата игрални филма в надпреварата за „Златната палма“ във френския град е „Стажантът“. В лентата участва българската актриса Мария Бакалова, в ролята на Ивана Тръмп - бивша съпруга на президента на Америка. Филмът ще бъде по-скоро политически, не като сюжет, а като послание и причина да..

публикувано на 23.05.24 в 16:44

Протест против беззаконието по пътищата и новата организация на движение в центъра на София

Недоволни граждани от новата организация на движение в района на НДК протестираха пред сградата на Столичната община. Те са подкрепени от сдружение „Ангели на пътя“, което обединява семейства, загубили близките си в пътно-транспортни произшествия. По-рано започнаха шествия, организирани с настояване да спре беззаконието по пътищата, като пешеходно..

публикувано на 23.05.24 в 15:59
Преводачът Ваньо Попов пред микрофона

Писателката Франческа Петрицио с различен поглед към Борджиите

"В кръвта ми е" от италианската писателка Франческа Петрицио е исторически роман, който впечатлява със стил и откровеност и завладява още с първите думи от мрачната изповед на Чезаре и Лукреция Борджия. В предаването "Радиокафе" повече за книгата разказа преводачът Ваньо Попов , работил дълги години и в БНР. "В превода трябва да бъдеш..

публикувано на 23.05.24 в 14:43