Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържан е директорът на Инспекцията по труда в Стара Загора

Директорът на Инспекцията по труда в Стара Загора Камен Маринов е задържан за 24 часа. Извършват се процесуално-следствени действия за доказване на длъжностно престъпление по чл. 282 от Наказателния кодекс. Информацията потвърди за Радио Стара Загора директорът на Областната дирекция на МВР - Стара Загора комисар Алекси Алексиев:

По публикацията работи: 674


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Жителите на село Воден се евакуираха от горящото село

Екипи от Турция се включват в борбата с пожарите в община Болярово

Общо 23 екипа на пожарната се борят с пожарите в община Болярово. Около 10 къщи са изгорели при пожара в село Воден. Хората са евакуирани, няма пострадали, но все още горят дворове на къщи, каза вътрешният министър Калин Стоянов, който дойде на място..

публикувано на 17.07.24 в 19:12

Пожар между Калояновец, Арнаутито и Михайлово спря придвижването на влакове

Сухи треви и храсти горят на голяма площ край Стара Загора. Огънят е обхванал части от землищата на селата Калояновец, Арнаутито и Михайлово, по протежението на железопътната линия, която преминава през тях. Изпратени са три пожарни автомобила. Това..

публикувано на 17.07.24 в 17:58

Много диви животни загинаха при пожарите, доброволци търсят оцелели на терен

Доброволци – студенти от ветеринарно медицинския факултет в Тракийския университет са били на терен от първия ден на пожара край Стара Загора и са успели да намерят и да приютят за лечение в Спасителния център за диви животни множество..

публикувано на 17.07.24 в 17:41
Снимката е илюстративна

Нов голям пожар избухна в Свиленградско

Нов голям пожар избухна в Свиленградско. Този следобед пламна между селата Маточина, Варник и Сладун. Седем екипа са на място, за да се борят със стихията. Областният управител на Хасково Мехмед Атаман е уведомил валията на Одрин в телефонен..

публикувано на 17.07.24 в 17:40

Прокуратурата с информация за случая на двете деца в риск от Стара Загора

Само едно от децата в риск от Стара Загора, за които разказахме на 16-и юли, е било непълнолетно към датата на подаване на сигнала, съобщават от Районната прокуратура. За случая информира омбудсманът на Стара Загор а Иванка Сотирова. Тя..

публикувано на 17.07.24 в 17:07
Последици от пожара край Стара Загора

Ситуацията с пожара край Стара Загора се нормализира

И последното тлеещо огнище от пожара, бушувал две денонощия близо до местността "Седми километър" край Стара Загора, е под наблюдение. Това съобщи по Радио Стара Загора Методи Марков, областен управител на Стара Загора. Той подчерта, че обстановката..

публикувано на 17.07.24 в 16:45

Споразумение за превенция срещу горските пожари подписаха в Казанлък

Споразумение за превенция срещу горските пожари по Международния проект на ЕС "FIRE-RES“ беше подписан официално днес в Казанлък.  Целта е да се обединят всички заинтересовани страни в един синхронизиран механизам, който да намали горските и полски..

публикувано на 17.07.24 в 16:38

Евакуират жители на село Воден, община Болярово, заради пожара

Усложнява се обстановката в крайграничната община Болярово. Огънят е достигнал до къщите в село Воден и се налага временна евакуация на жители.  Силният вятър в следобедните часове отново е разпалил пожарът, като огънят е преминал към къщите в село..

публикувано на 17.07.24 в 14:55

Възстановиха движението по пътя за Старозагорските бани

Възстановено е движението по път Стара Загора  –  Старозагорски бани, информират от Агенция „Пътна инфраструктура“. Движението в участъка беше ограничено от понеделник заради големият пожар и действията по гасене в района. От община Стара Загора..

публикувано на 17.07.24 в 13:51

Кметът на Стралджа обяви частично бедствено положение заради безводие

Със заповед на кмета на общината Атанас Киров е обявено частично бедствено в населените места на територията на община Стралджа както следва: Александрово, Атолово, Богорово, Воденичане, Войника, Джинот, Иречеково, Каменец, Леярово, Лозенец, Люлин,..

публикувано на 17.07.24 в 13:29