Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С удължено работно време са паричните салони за данъци и такси

С удължено работно време са паричните салони за данъци и такси

С удължено работно време ще работят паричните салони днес за плащане на данъци и такси с отстъпка в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на общината. Днес е крайният срок за плащане на данък върху превозните средства, данък върху недвижимите имоти и таксата за битови отпадъци с полагаща се 5 % отстъпка. Днес изтича и срокът за плащане на втора вноска на патентния данък. За осигуряване възможност за плащане в законовия срок, бюрата за местни данъци и такси на бул. "Митрополит Методи Кусев" №№ 5 и 35 ще работят непрекъснато с удължено работно време до 18.30 ч. Местните данъци и таксата за битови отпадъци могат да бъдат заплатени освен на касите на отдел "Местни данъци и такси", също с пощенски запис или по банков път.

По публикацията работи: 675


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Прокуратурата разследва причините за пожара край Стара Загора

Под ръководството на Районна прокуратура-Стара Загора се провежда разследване по досъдебно производство за възникнал пожар в землището на  Стара Загора На 15 юли 2024 г. в 15,29 ч. във Второ  РУ-Стара Загора е получен сигнал за пожар в..

публикувано на 16.07.24 в 12:23

Служебният премиер пътува към пожара край Стара Загора

Служебният премиер Димитър Главчев ще посети засегнатият от пожара район над Стара Загора. Очаква се с него да бъде и министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.   Към момента няма опасност за хората и населените места. Направени са просеки, които..

публикувано на 16.07.24 в 11:53
Снимката е илюстративна

Пръскат срещу комари в Стара Загора

Обработват се открити площи със студен аерозол против комари на 16 и 17 юли в Стара Загора Община Стара Загора ще извърши третиране на открити площи срещу възрастни комари с препарат „Стийл 25 ЕК“ / студен аерозол. Това е по-ефективният метод за борбата..

публикувано на 16.07.24 в 11:35

Деца в риск: Брат и сестра държани под ключ четири години

Две деца от Стара Загора- на 14 и на 17 години са държани под ключ в жилището си цели четири години. За случая на подрастващите, поставени в риск, е подаден сигнал до местния омбудсман Иванка Сотирова преди близо една година. След дълги битки с..

публикувано на 16.07.24 в 11:10

Хеликоптери се включиха в гасенето на пожара над Стара Загора

Два хеликоптера се включиха в гасенето на пожара  северозападно от Стара Загора . Вода те пълнят от езерото на Старозагорските минерални бани.  Екипажи и хеликоптери от състава на 24-та авиобаза – Крумово на Военновъздушните сили оказват помощ ...

публикувано на 16.07.24 в 10:44
6000 дка гори са засегнати от пожара в област Свиленград.

Обстановката с пожара в Свиленградско е овладяна

Обстановката с пожара в Свиленградско е овладяна. Още снощи от областна администрация Хасково обявиха, че огнената стихия, която изпепели над 110 000 дка е локализирана. Двете направления на пламъците са ограничени с просеки. Огнеборците смятат, че днес..

публикувано на 16.07.24 в 09:09
Георги Проданов

Георги Проданов: В ГЕРБ-СДС е ключът към съставянето на ново правителство, въпросът е в тяхната мотивация

Искането на „Продължаваме  промяната – Демократична България“ връчването на втория мандат да бъде забавено има резон с оглед на задълбочаващата се политическа криза. Това коментира в ефира на Радио Стара Загора политическият анализатор Георги..

публикувано на 16.07.24 в 09:02

Служители на АСП излизат на протест с искане за по-високи заплати

Работници и служители от Агенцията за социално подпомагане излизат на протестен митинг пред сградата на Министерството на труда и социалната политика в 12 часа. Организатор е Синдикатът на административните служители „Подкрепа“ за незабавно увеличение на..

публикувано на 16.07.24 в 08:33

Борбата с огъня край Стара Загора продължава

Продължава борбата с пожара край Стара Загора, който избухна в понеделник следобед. Периметърът на огъня тази сутрин е около 12 километра. Хеликоптерите , които се очаква да помогнат при гасенето по въздух, се очаква да пристигнат около девет..

публикувано на 16.07.24 в 07:30
6000 дка гори са засегнати от пожара в област Свиленград.

Пожарът в Свиленградско е локализиран

Пожарът в  Свиленградско е локализиран по всички фронтове и е под контрола на пожарната, съобщават от пресцентъра на областната управа в Хасково. Работи се за овладяването на едно огнище в посока с. Студена . На място остават всички 17 екипа на..

публикувано на 15.07.24 в 22:54