Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кола блъсна на пешеходна пътека бременна жена в Стара Загора

Бременна жена е с опасност за живота след удар от лек автомобил

Тежък пътен инцидент стана на пешеходна пътека в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на полицията. 28-годишна бременна жена е с опасност за живота след като на кръстовището на ул. „Христо Ботев” и ул. „Любен Каравелов” лек автомобил „Рено Клио”, управляван от 45-годишен мъж от с. Лясково удря пресичащата жена. Вследствие на удара пострадалата пада на асфалта и получава фрактура на черепа. Настанена е в многопрофилната болница в Стара Загора с опасност за живота. Според лекуващите лекари опасност за бебето няма. Пробите на водача на автомобила, тестван за употреба на алкохол и упойващи вещества, са отрицателни.

По публикацията работи: 675


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Илиана Иванова

Комисарят Илиана Иванова ще посети Стара Загора

Комисарятпо иновации, научни изследвания, култура, образование и младеж Илиана  Иванова  ще посети Стара Загора в сряда, информират от пресцентъра на Еврокомисията в България. По време на визитата си тя ще се срещне с кмета на общината Живко..

публикувано на 16.07.24 в 16:14

Над 70 хил. лева изплатиха на пострадали от бедствието в Шипка

Над 70 хил. лева са изплатените до момента средства на пострадалите от бедствието на 13 юни в град Шипка, съобщи директорът на Социално подпомагане в Казанлък Даниела Русева. От получени 321 молби, уважени са били 117, посочи тя и уточни, че..

публикувано на 16.07.24 в 16:02

Пожар избухна до боляровското село Горска поляна

Пожар е обхванал територия, в близост до компресорна станция до боляровското село Горска поляна. На място са 7 противопожарни екипа от Ямбол и Бургас. Сигналът за пожара е подаден малко след 14 часа, все още няма информация за нанесените щети и..

публикувано на 16.07.24 в 15:54

Пътят за Старозагорски минерални бани остава затворен

С оглед безопасността на пожарникарите, които работят в района, временно се ограничава движението в двете посоки по пътя Стара Загора - Старозагорски минерални бани, където от вчера гори пожар, информират от пресцентъра на общината. Продължава да е в..

публикувано на 16.07.24 в 15:52

Пожар гори край боляровското село Горска поляна

Пожар е обхванал територия, в близост до компресорна станция до боляровското село Горска поляна. На място са 7 противопожарни екипа от Ямбол и Бургас. Сигналът за пожара е подаден малко след 14 часа, все още няма информация за нанесените щети и дали..

публикувано на 16.07.24 в 15:51

Вятърът разпали единственото останало огнище край Стара Загора

Единственото останало огнище от пожара край Стара Загора гори по-силно през последния час с увеличаването на температурите и усилването на вятъра. Това съобщи Александър Мечев, ръководител на доброволното формирование за бедствия и аварии към община..

публикувано на 16.07.24 в 15:50

Остава активно едно огнище в пожара край Стара Загора

Само едно огнище остава активно към този момент в пожара край Стара Загора. Към рано тази сутрин те бяха 6. Горят короните на дърветата във високите части, което изключително много затруднява гасенето, там само хеликоптерите обливат.  Това съобщи в..

публикувано на 16.07.24 в 14:46

Премиерът Главчев сформира оперативен щаб за пожарите у нас

Служебният премиер Димитър Главчев ще издаде заповед за сформиране на оперативен щаб за борба с пожарите в България. Предстои ситуацията в Стара Загора да бъде овладяна, заяви Главчев, който пристигна в засегнатия район.  По думите му огнените..

публикувано на 16.07.24 в 13:43
снимка: Десислава Крачолова

Още помощ по въздух за овладяването на пожарите в страната

България активира Механизма за гражданска защита на ЕС . Запрянов за пожарите: Армията има готовност да се отзове на всяко повикване Два хеликоптера от Чехия се очаква да пристигнат в помощ на огнеборците, които гасят пожари в страната и..

публикувано на 16.07.24 в 13:00

Асоциацията на доброволците у нас ще помагат в гасенето на пожара край Стара Загора

Очаква се помощ от Асоциацията на доброволците в България в битката с пожара край Стара Загора. Това съобщи Александър Мечев, заместник-ръководител на Доброволното формирование за овладяване на бедствия и аварии към Община Стара Загора. Те ще заменят..

публикувано на 16.07.24 в 12:57