Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Феновете на "Берое" атакуват масирано София за Суперкупата

Агитката на "Берое" ще бъде дванадесетият играч за "зелените"

Днес стана ясна цялостната организация за феновете на “Берое” преди и по време на срещата за Суперкупата на България срещу “Лудогорец”, която ще се играе на 10 юли от 20:30 ч. на Националния стадион “Васил Левски” в София. Билетите за срещата ще са на стойност 10 лв. и за феновете на “Берое” ще се продават само на касите до езеро “Ариана” (зад сектор Г). Зелено-белите привърженици ще могат да използват паркинга на стадиона също от към сектор Г.На самия стадион беройската агитка трябва да заеме местата в сектор А, блок 9 и 11, за които се влиза от входове 25 и 26.Напомняме, че днес е крайният срок за записване за екскурзията за мача, организирана от СНЦ “Национален фенклуб Берое – Стара Загора”. Цената на пътуването, без включен билет за мача е 7 лева за членове на “НФК Берое”, които имат членска карта за сезон 2013/2014 и 12 лева за всички останали фенове. Автобусите тръгват в 16:00 часа в деня на мача от кръговото на стадион “Берое”. Записването ще се извършва от 3 юли (сряда) до 8 юли (понеделник) във фенмагазина на “Берое”, намиращ се на стадиона. Влиза се от северозападния вход през стълбите към залата с тенис масите. Работното време е всеки ден от 10:00 до 13:00 и от 13:30 до 18:30 часа.

По публикацията работи: 677


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

БК "Берое" няма да участва в НБЛ

БК "Берое" прекратява участието си в Националната баскетболна лига с мъжкия си състав. От официалната позиция на клуба става ясно, че клубът ще продължи с дейността си при подрастващите. Възможно е друг старозагорски тим да участва в мъжкото първенство...

публикувано на 02.07.24 в 22:34

Ернан Банато и Живко Тодоров обсъдиха ситуацията в "Берое" с родители на деца от школата

Собственикът на "Берое" Ернан Банато и кметът на Стара Загора Живко Тодоров проведоха среща на стадион "Берое" с родители на деца от школата на клуба. На нея присъстваха и фенове на отбора. Пред тях Живко Тодоров разкри, че Банато го е уверил, че..

публикувано на 02.07.24 в 19:48

Шест медала спечелиха тежкоатлети от „Аполон“

В Русе бе проведен Държавният личен шампионат по вдигане на тежести за всички възрастови групи. При кадетките до 15 години възпитаничките на старозагорския клуб „Аполон“ Рени Георгиева и Албена Стефанова грабнаха титлите в категории съответно до..

публикувано на 02.07.24 в 09:21

Пети места в Европа за Даяна Стойчева и Божидар Добрев

В сръбския град Нови Сад днес започва Европейското първенство по борба за юноши и девойки до 20 години. Треньорът на националите в свободния стил в тази възраст и на клуб „Берое“ Диян Динчев ще разчита на своите възпитаници Калоян Атанасов до 70..

публикувано на 01.07.24 в 15:37

Волейболни таланти се готвят в Стара Загора

В старозагорската спортна зала "Иван Вазов" преди седмица започна третото издание на „Турнир на талантите“. За трета година поред Комисията за детско-юношески волейбол към БФВ организира събитието, чиято цел е усъвършенстване и развитие на..

публикувано на 01.07.24 в 14:55

И в летните горещини тренираме за здраве и от любов към себе си

С труд и постоянство се постига всичко. Това е максима, която важи и за спорта, споделя Сребрина Зефирова, професионален треньор с  дългогодишен опит в разработване на индивидуални хранителни режими, както и  групов инструктор. "Няма рецепта общовалидна..

публикувано на 29.06.24 в 12:16

Стара Загора е домакин на Европейското първенство по футбег

Над 30 участника се включват в Европейското първенство по футбег, което се провежда събота и неделя (29.06.и 30.06) в Стара Загора. От 12.00 до 20.00 часа на кортовете за бадминтон в парк "Митрополит Методий Кусев"(Аязмото) състезатели от различни..

публикувано на 29.06.24 в 10:09

Калина Косева завърши първа в силен международен турнир

В Пазарджик се провежда силен международен турнир по бадминтон за юноши и девойки до 19 години. В него старозагорецът Теодор Митев, който е 17 годишен, спечели с 2:1 гейма срещу силен противник от Турция и се класира за осминафинала. В..

публикувано на 28.06.24 в 14:21

"Берое" подписа с ляво крило

"Берое" си осигури подписа на лявото крило от Доминиканска република Хуанка Пинеда , съобщиха от клуба. Играчът парафира със старозагорци и ще се включи в подготовката на отбора. Пинеда е 24-годишен, висок 1.80 см, идва в България от мексиканския..

публикувано на 27.06.24 в 16:03

Юноши и девойки на „Траяна“ ще стартират и при големите

От днес до неделя в София се провежда Държавното лично-отборно първенство по плуване в две възрастови групи, мъже и жени и юноши и девойки старша възраст. „В първенството ще участват 460 състезатели от над 50 български клуба“, съобщи за радио..

публикувано на 27.06.24 в 09:36